ja_mageia

             Hier komt I4GOLF nieuws te staan!

  • Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
I4GOLF Golfbanen Golfbanen Nederland Golfbanen Friesland Golfbaan Gaasterland (Oudemirdum)
Golfbaan Gaasterland (Oudemirdum)

Golfbaan Gaasterland is een fraaie 9-holes golfbaan met 3 oefenholes, een drivingrange, een oefenbunker, een puttinggreen en niet te vergeten het in Scandinavische stijl gebouwde clubhuis. De golfbaan biedt zowel de beginnende als de gevorderde golfer alles wat golf zo aantrekkelijk maakt.
Op de golfbaan gaasterland zult u genieten van het sportieve genoegen dat u aan golf beleeft, gecombineerd met heerlijke rust en de mooie natuur.

Golfbaan GaasterlandGolfbaan Gaasterland is in Europa de eerste golfbaan met een Groenlabel, uitgereikt door het ministerie van LNV. De voorwaarden waaronder in het schitterende bos- en weidegebied aan de Sminkewei in Oudemirdum een golfbaan kon worden aangelegd, waren streng. Slechts 15 hectare mocht door de golfers worden gebruikt, de rest van het 43 hectare grote gebied werd natuur. Bemesting en bestrijdingsmiddelen zijn uit den boze en het wild heeft altijd voorrang op de greens en fairways. Het resultaat mag gezien worden, want de in maart 2003 in gebruik genomen golfbaan is na alle inspanningen een prachtig voorbeeld van een nieuwe benadering van sport en natuurbeheer.